For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Os knuseverk

Konsern

Bøe & Lepsøy konsernet består av følgende selskapet

 • 28,orig

  Bøe & Lepsøy Prosjekt er et datterselskap av  AS Bøe & Lepsøy og har som oppgaver å erverve tomteområder, regulere og planlegge områder for utbygging og erverve andre interessante prosjekter samt planlegge konkrete boligprosjekter fram til salg av prosjektet starter opp. Selskapet ble etablert i 1978.

 • 10,orig

  Bøe & Lepsøy Utbygging er et datterselskap av Bøe & Lepsøy Prosjekt AS og har som oppgave å drive med utbygging av boligprosjekter. Selskapet over tar arbeidet med et prosjekt når salg av prosjektet starter opp. Selskapet er etablert i 2006.

 • 26,orig

  Bøe & Lepsøy Utleie er 100 % eid av Bøe & Lepsøy Prosjekt AS og skal drive med erverv og utleie av nye boliger. Selskapet er etablert i 2012.

 • 25,orig

  A/Stab AS skal levere konkurransedyktig ingeniørkompetanse på detradisjonelle fagfeltene innen byggeteknisk rådgivning som byggeteknikk, elektro, ventilasjon, prosjekt- og byggeledelse, planarbeid samt brannteknikk. Selskapet ble etablert i 2002. Besøk selskapet på www.astab.no

 • 27,orig

  Vestafjell er totalleverandør av entreprenørtjenester innenfor bygg-, grunn- og bergsprengerfaget. Vestafjell AS er et entreprenørselskap med over 70 års erfaring. Selskapet tilbyr markedet en solid, regional aktør med over 90 ansatte. Vestafjell har gjennom sitt opphav bygget opp erfaring innen bygg- og maskinentreprenørvirksomhet siden 1939.

 • 6,orig

  Os Knuseverk AS er 100% eid av Bøe & Lepsøy AS. Bedriften holder til i Hagavik. Det har vært drevet knuseverk i Ådnadalen siden 80 tallet. Os Knuseverk AS startet sin virksomhet i Ådnadalen etter at AS Bøe & Lepsøy overtok anlegget i 2004.

 • 24,orig

  AS Bøe & Lepsøy er moderselskap til selskapene over og ble etablert i 1939 som et byggmesterfirma.